Invelitoarea Bramac

Invelitoarea Bramac

Este învelitoarea Bramac prea grea pentru acoperişul meu?  Peste 90% dintre acoperişuri sunt compatibile cu învelitoarea Bramac. Materialul din care este constituită învelitoarea joacă cel mai mic rol în mărirea sarcinilor la care este supus acoperişul.

Pentru dimensionarea acestuia din urmă, trebuie luate în calcul în primul rând sarcinile care rezultă din încărcările cu zăpadă, ploaie şi vânt. Materialele mai grele de învelitori au o rezistenţă mai mare la zăpadă, ploaie şi furtuni şi prin aceasta le oferă proprietarilor cel mai înalt grad de siguranţă.


Care este garanţia Bramac?

 

Ţiglele Bramac au fost distinse cu marca de calitate a Uniunii Uzinelor Austriece de Beton şi Prefabricate şi cu marca de calitate Austria şi au fost supuse expertizei conform cu EN 490/491.Calitatea unitară şi ecologică a ţiglelor Bramac a fost confirmată încă din 1999 cu marca IBO.  Bramac acordă pentru toate modelele o garanţie de 30 de ani pentru rezistenţa materialelor şi rezistenţa la îngheţ. Garanţia aceasta vă este oferită în scris şi nu doar pentru a atesta anii dobândiţi de produs ci cu înlocuirea cu valoarea de nou a ţiglei.


Ţiglele trebuie fixate?

 

Întotdeauna în margini se vor fixa ţiglele - două ţigle sus / pe lăţime. În plus, începând cu 45° se va fixa tot a treia ţiglă, iar începând cu 60° se va fixa fiecare ţiglă în parte.  În zone cu vânt puternic, pe baza încărcărilor survenite din această cauză - trebuie efectuată o fixare conformă cu normele în vigoare.

Parteneri